Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Sandra van Bussel, paraveterinair bij Mijn dierenarts Groesbeek. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen gevolgd, maar het was het allemaal net niet. Toen ik uiteindelijk een opleiding vond waar zorg, dier en mens samenkwamen, was voor mij het plaatje compleet. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Helicon in Nijmegen als paraveterinair en sindsdien werkzaam bij Dierenkliniek de Molen. De afwisseling tussen werken in de praktijk en het contact met de klanten is wat het werk voor mij zo leuk maakt. Mijn interesses gaan in het bijzonder uit naar anesthesie, voeding en contact met u als diereigenaar. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die ik leuk en belangrijk vind in mijn werk. Ik ontvang u graag in de praktijk en vind het erg belangrijk dat u en uw dier zich op het gemak voelen.

Thuis heb ik op dit moment helaas geen huisdieren, maar ik zie er gelukkig dagelijks veel in de praktijk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, films te kijken en af te spreken met vrienden.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij Mijn dierenarts Groesbeek